Липень



Липень 2020  

 Система управління мережею нового покоління є ефективною до ядра  Головна тема

  Побудова інтелектуальної мережі за допомогою  інтелектуального рішення PLANET управління PoE (Intelligent PoE Management)


  З метою підтримки користувачів зручним керуванням системою PoE та пристроями, що працюють на електроенергії, PLANET розробила унікальну та зручну для користувача функцію Intelligent PoE Management, яка допомагає ІТ-менеджерам підвищити ефективність управління мережею, заощадити витрати на обслуговування та продовжити термін служби продуктів.

   Давайте подивимося на функції інтелектуального управління PoE, які PLANET включає в свою керовану серію продуктів. Інтелектуальна перевірка пристрою в реальному часі дозволяє PLANET PoE комутаторам контролювати стан кожного підключеного PD пристрою через ping запити. Ця функція не тільки виявляє поточний стан підключених пристроїв, але також може перезапустити PD, якщо він не відповідає на перевірку PD в реальному часі. Крім того, функція розкладу PoE допомагає користувачам налаштувати параметри живлення кожного порту PoE. Ця корисна функція приносить користь малим і середнім підприємствам централізовано контролювати станом електроенергії кожного PD, тим самим економлячи для підприємства додаткові потужність та витрати.

  Дізнайтеся більше про інші 15 енергозберігаючих функцій та продукти PLANET PoE (англійською мовою) за посиланням:
   https://www.planet.com.tw/en/products/network-management/nms-controller

Розширене 802.3bt PoE++ рішення дозволяє збільшити продуктивність в будь-яких кліматичних умовах - PLANET IPoE-171-60W / PLANET IPoE-171-95W: Індустріальні однопортові Multi-Gigabit 802.3bt PoE++ Інжектори (60 Вт/95 Вт)

PLANET IPoE-171-60W / PLANET IPoE-171-95W

PLANET IPoE-171-60W / PLANET IPoE-171-95W

Дивіться відео
(англійською мовою)



Сервери послідовних пристроїв PLANET: інтеграція застарілих пристроїв в IoT





 
Представлення продукції - Industrial Ethernet Solution PLANET




 Представлення продукції - Network Management System PLANET 

Висока якість відео гарантована CMOS-датчиком Sony STARVIS із заднім підсвічуванням - PLANET ICA-M4580P: H.265 5 мегапіксельна купольна IP камера з інтелектуальним інфрачервоним прожектором, дистанційним регулюванням фокусу і зуму

PLANET ICA-M4580P

PLANET ICA-M4580P


Copyright © 2020 Vector Kiev. All rights reserved.