Новини "Вектор" Київ. Обладнання Planet. 


Жовтень
2019
  PLANET представляє рішення інтелектуальної інфраструктури мережі на GITEX 2019


Жовтень 2019. PLANET представляє рішення інтелектуальної інфраструктури мережі на GITEX 2019


   PLANET Technology Corporation, провідна в світі мережева компанія, що базується на ІС, продемонструє свою Універсальну систему управління мережею (Universal Network Management System - UNI-NMS) разом з останніми мережевими пристроями комерційного та промислового рівня, розгорнутими для розумних додатків IoT, IIoT або IoV в мережі 5G для ефективного прискорення управління мережею на GITEX 2019 з 6 по 10 жовтня. 
Стенди PLANET будуть розташовані за адресою # Z3-D12, зал Gulfcomms, DWTC, Дубай.

   Для виконання вимог різних застосувань, таких як розумнє освітлення, інтелектуальне спостереження та цифрові вивіски, PLANET представить на GITEX повний спектр мережевих пристроїв PoE++ 802.3bt, включаючи 24-портовий Layer 3 керований комутатор з кольоровим сенсорним РК екраном із загальним бюджетом енергії до 600 Вт, Long Reach Power over Ethernet/Coaxial рішення, промислові 95В PoE інжектори, тощо.

   Відповідно до Industry 4.0, PLANET розширив свій асортимент продуктів передових мережевих пристроїв індустріального рівня. На GITEX буде виставлено нещодавно випущений промисловий 24-портовий Layer 3 керований комутатор з волоконно оптичними портами з функціями кібербезпеки, сертифіковані до EN50155 керовані комутатори, EtherCAT Slave IO модулі, Modbus шлюзи і перемикачі оптичного волокна для підвищення ефективності індустріальної мережі, забезпечуючи безперебійність з'єднання даних. Що стосується розумних транспортних та зовнішніх мереж, PLANET DIN-rail L2+ Ring керований PoE комутатор із сертифікатом E-mark гарантує стабільну передачу мережі навіть у вібраційних мобільних транспортних засобах. Завдяки керованим комутаторам PoE, що керують джерелами відновлюваною енергією, та високошвидкісним бездротовим пристроям доступу для приміщень та на вулиці, забезпечується ефективна мережева комунікація із широким покриттям у жорстких умовах.

   Крім того, PLANET представить провідну світову систему UNI-NMS, яка інтегрує SNMP, протокол ONVIF та PLANET Smart Discovery в єдину платформу, що дозволяє ІТ-адміністраторам централізовано керувати всіма мережевими пристроями PLANET, включаючи комутатори Ethernet, шлюзи, обладнання PoE, AP бездротового зв'язку, IP камери та багато іншого. Завдяки своїй панелі інструментів GUI та зручним для користувача функціям, UNI-MNS сприяє безпечному віддаленому керуванню в різних мережевих протоколах, будь то комерційна або індустріальна мережа.


Copyright © 2020 Vector Kiev. All rights reserved.