Новини "Вектор" Київ.
Обладнання MOXA


 4 червня 2019
  Контролери серії Moxa ioThinx 4500 виграли нагороду Red Dot: Product Design 2019

НОВИНИ ПРОДУКЦІЇ

   Тайбей, Тайвань, 4 червня 2019 р. - Moxa рада повідомити, що контролери серії ioThinx 4500 були розміщені в категорії переможця Red Dot Award: Product Design 2019. У цьому році Moxa змагалася з більш ніж 5,500 роботами, розробленими дизайнерами та виробниками з 55 країн. "Прекрасна інновація серії ioThinx 4500 базується на простому, але розумному принципі установки, який економить багато часу і зусиль", - зазначається журі конкурсу Red Dot Award: Product Design 2019. Нагорода підтвержує, що ми завжди ставимо себе на місто клієнта, а орієнтований на користувача дизайн дає змогу інженерам з інформаційних технологій або ІТ-інженерам використовувати свої продукти в широкому діапазоні застосувань.

   Доставляйте свої дані вводу-виводу в хмару, швидко і надійно

   Завдяки тому, що все більше і більше польових пристроїв підключено до промислових ІoТ (Інтернет речей), необхідність утримувати всі ці «речі», які постійно підключаються до Інтернету, надає перевагу мережевим пристроям, які можуть залишатися на зв'язку, без необхідності інженера-IT перезавантажувати пристрої, коли вони несподівано зірвуться. Хоча дані є найважливішим аспектом будь-якої програми введення-виведення, перш ніж дані можуть бути використані, вони повинні бути вилучена з усіх видів промислових датчиків і пристроїв. Часто це важкє і трудомістке завдання, не кажучи вже про витік інженерних ресурсів. "Контролери MOXA IOTinx 4500 серії IIoT і I/O є готовими модульними контролерами IIoT і I/O, які мають програмні можливості, підключення до хмари, високу обчислювальну потужність для точного керування та загальносистемну кібербезпеку", сказав Остін Лін з відділу збору та контролю промислових даних компанії «MOXA». «Спеціально розроблені для застосувань IIoT компактні, інтелектуальні та безпечні контролери IoThinx 4500 Series IIoT та I/O забезпечують підключення I/O до хмари та конвергенцію протоколів IT / OT».

  Контролер ioThinx 4533 IIoT 

 • Підключення до хмари: збережіть віддалені дані в хмарі за допомогою вбудованої бібліотеки Azure / AWS / Alibaba SDK і 
   упорядкуйте свої операції з можливостями OPC UA до SCADA.
 • Контроль точності: Досягнення балансу між керуванням і обчислюванням в одному пристрої за допомогою операційної системи 
   реального часу для визначення пріоритетів налаштувань програми.
 • Мова програмування: Підтримує різноманітні мови програмування, включаючи Python і C / C++.
 • Загальносистемний дизайн кібербезпеки: Систематичний захист безпеки може бути застосований до апаратного забезпечення, 
   ОС та бібліотечного рівня, щоб допомогти користувачам пом'якшити загрози кібербезпеки.

  ioThinx 4510 IIoT Віддалений ввід / вивід

  • Підключення до хмари: підтримує протоколи MQTT, які можуть бути підключені до хмари з розумною кількістю кліків миші. 
    Якщо ви використовуєте веб-інтерфейс HMI або NMS для контролю даних у приватному хмарі, ви можете встановити з'єднання 
    за допомогою RESTful API або SNMP відповідно.
 • Автоматична реконфігурація: Внесення декількох простих змін не вимагає зусиль з реконфігурації. 
   Просто налаштуйте модулі, які ви хочете змінити, і збережіть інші, як є.
 • Кібербезпека: безпечна конструкція, що відповідає концепції CIA (конфіденційність, цілісність, доступність) та відповідає стандарту IEC 62443 1.

  Початок роботи з iThinx lloT з Starter Kit

  У комплекті для запуску програмного забезпечення ioThinx IIoT є все, що потрібно для налаштування та тестування ваших ІТ / OT-додатків. Стартовий комплект включає в себе вихідний продукт IOT IOT 4500 IoThinx 4510 і плату вводу-виводу для додатків IIoT. Оскільки не потрібне підключення, ви можете налаштувати з'єднання MQTT, RESTful API, SNMP та Modbus у кілька простих кроків.

Moxa

   Moxa є лідером у галузі підключення краєвого обладнання, промислових обчислень і рішень мережевої інфраструктури для забезпечення можливості підключення до промислового Інтернету речей. Маючи більш ніж 30-річний досвід роботи в галузі, компанія Moxa підключила понад 57 мільйонів пристроїв по всьому світу і має мережу розподілу та обслуговування  клієнтів у більш ніж 70 країнах.

 Сторінка новини англійською мовою


Copyright © 2020 Vector Kiev. All rights reserved.